Palvelut

Intuitiivinen ohjaus

Minulla on pitkä historia ihmisläheisessä työssä, elämää nähneenä ja sitä paljon kokeneena, ymmärrän elämää ja ihmisyyttä. Olen myös opiskellut paljon mm. eri parannusmenetelmiä, astrologiaa, astrosofiaa, joogaa, seksuaalisuutta,  luonnollinen puhdas ravinto, kasvilääkintää. 

Haluatko tukea ja ohjausta omalle uniikille polullesi? Toimin myös  kanavana korkeimmille voimille kuten enkeleille. Käytän myös tarot- ja oraakkelikortteja tukena. Sopii myös lapsille huoltajan suostumuksella. Voimme tavata myös etänä esim. zoom sovelluksen kautta. 

Suosittelen lämpimästi ohjausta yhdessä myös hoitojen yhteydessä. Kysy pakettitarjousta syvällisempään transformatiiviseen kasvuun kanssani. 

Intuitiivinen energiahoito

Hoidon voi tehdä joko etänä sovittuna ajankohtana tai hoitotilassa Forssassa. Hoito päivittää sinut uuden ajan energioihin. Jokainen hoito on yksilöllinen. Hoidossa käsitellään chakroja sekä hoidossa voi tulla esille menneen tai tämän elämän kokemus käsiteltäväksi.

Kanavoin korkeampia kosmisia voimia, kuten enkeleitä, yksisarvisia ym korkeampia valon auttajia. Hoitoihin voi tulla esivanhempi tai edesmennyt läheinen tuomaan viestiä, jonka kanavoin sinulle.

Kanavoin energiaa eniten äänen kautta. Äänellä voi tasapainottaa kehon epätasapainotiloja ja ääntä voi kohdistaa tiettyihin chakroihin eli energiakeskuksiin. Lisäksi parantava energia välittyy käsieni kautta hoidettavaan. 

Käytän viritettyjä ja ladattuja kristalleja kanavoidessani energiaa, eli tällöin myös kivien parantava energia välittyy mukaan. 

Usein myös käytän soittimia, kuten kristallipyramidia ja äänimaljaa yhdessä parantavan äänen kanssa hoidettava avautuu ja virittäytyy korkeammille taajuuksille.

Hoidan vauvasta vaariin, sekä olen hoitanut myös eläimiä hyvällä menestyksellä. Olen tehnyt useita ryhmäkanavointeja etänä sekä livenä.

Tantrahieronta ja -ohjaus

Hieronta tehdään lämmitettävällä hoitopedillä ja hoito perustuu Taolaisiin hierontaliikkeisiin. Käsittelen myös akupisteitä. Käytän hieronnassa lämmitettyä luonnonmukaista hoitoöljyä (Frantsilan viinirypäleen siemenöljyä).

Hieronta on nautinnollinen ja energioita kohottava hoitokokemus. Hieronnan voi tehdä ilman intiimiosuutta tai intiimiosuuden kanssa. Hierontaan voi yhdistää tantraohjauksen, jolloin voin antaa esim. ohjausta kokokehon energeettiseen orgasmiin. 

Tämä pidentää ikää ja vahvistaa terveyttä ja immuniteettiä, sekä kasvattaa omaa voimaa. Hierontaan voi yhdistää myös tietoisesti energia- ja äänihoitoa.

Myös parihierontaa ja -ohjausta pariskunnille  yhdessä Asko Nummelan kanssa. www.tantralove.org

Esittävä taide

Tulossa kuva- ja videogalleria.

Jooga & Tanssi sekä Tantra 

Olen feminin yin-joogaohjaaja, lasten satujoogaohjaaja sekä tantraohjaaja ja vapaa tanssija 

Tapahtumat & workshopit 

Tulossa tapahtumia ja workshopeja. Pysy kuulolla.

Hinnasto

Intuitiivinen ohjaus 2h


150€

Intuitiivinen energiahoito 2h


150€

Tantrahieronta 1h


180€

Tantrahieronta 1,5h


250€

Tantrahieronta 2h


350€

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä, niin pian kuin voimme.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita